Barcelá Montecastillo
Barcelo Montecastillo

vanaf:

€619,-
Individuele Reis
Land:
Spanje
Bestemming:
Jerez
Type Reis:
Individuele Reis
Kamer Types:
1 PK €879,-
2 PK €619,-

Reis:

Golfen in Spanje! Golfreis op maat te boeken naar deze mooie bestemming in de regio Jerez. U bepaalt zelf het aantal dagen, het type verblijf, de verzorging, het aantal greenfees, de vlucht en de huurauto. Wij bieden het pakket geheel op maat aan met een passende scherpe prijs.

 

Optie 1: vanaf €619,- 2PK (BB)

  • 7 overnachtingen
  • 5 greenfees op Montecastillo Golf

Extra opties:

  • Vlucht
  • Transfer
  • Huurauto

Accomodatie:

Het Barceló Montecastillo Golf Sports Resort ***** is een spectaculair hotel, onlangs gerenoveerd, omgeven door een fantastische natuurlijke omgeving en een 19e-eeuws kasteel aan de rand van Jerez de la Frontera. Dit resort ligt op een uitstekende locatie naast het beroemde Circuito de Velocidad en op een half uur van het strand.

De 124 ruime kamers zijn in overeenstemming met het nieuwe B-Room concept, dat een modern design heeft met behoud van de klassieke en elegante stijl die het hotel kenmerkt. De kamers zijn voorzien van alle comfort van een 5-sterrenhotel. Het biedt ook 38 prachtige villa's.
De uitstekende sportfaciliteiten van het hotel omvatten een 18-holes golfbaan, ontworpen door Jack Nicklaus, en een driving range. Het beschikt ook over 3 voetbalvelden, waardoor het een ideaal hotel is voor evenementen van voetbalteams.

 

Reisaanvraag

Barcelá Montecastillo
Land:
Spanje
Bestemming:
Jerez
Accomodatie:
Barcelo Montecastillo
Kamer Types:
1 PK €879,-
2 PK €619,-