Ben je met ons mee geweest op een van onze reizen  dan zouden we het erg leuk vinden als je een beoordeling hiervan wilt achterlaten op onze site.  Dit mag een algemene beoordeling zijn over onze reizen maar ook een beoordeling van een specifieke reis.

NB. Geef voor de beoordeling van een bepaalde reis dit bij de titel aan. Bijvoorbeeld : “Montado maart 2020 : Superleuke reis“.

Alvast bedankt voor jullie input.

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend60%
Heel goed40%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mooie week Montado

Rated 4 out of 5
13/10/2021

We hebben het gezellig en top gehad met een hele leuke groep mensen.
De accommodatie, het golven en de Pro’s, Paul en Mathijs hebben ons weer veel geleerd. Dit is een aanrader en voor herhaling!

Rene en Marie-Jose

Heel gezellig!

Rated 4 out of 5
11/10/2021

Nuttige training in de ochtend.
Leuke spelvormen op de baan in de middag.
Heel gezellige groep om hole 19 samen door te komen!

Bart

Een geweldige vakantie vlak voor de lockdown

Rated 5 out of 5
13/07/2021

We waren zo toe aan deze vakantie. Gelukkig konden we nog naar Portugal en weer terug naar Nederland voor de lockdown. De groep was ontspannen en super gezellig. De pro’s hadden zich weer uitgesloofd om de lessen en de opdrachten in de baan uitdagend te maken.
Ook in de avonden uitdagend 😀
Het enige nadeel van zo’n gezellige vakantie is dat de volgende vakantie zo lang op zich laat wachten.
We zijn helemaal klaar voor de volgende reis

Jacqie en Simke

2x Portugal golfreis met Paul en Mathijs

Rated 5 out of 5
08/07/2021

Onze eerste buitenlandse golfreis was naar Montado/Portugal met Paul en Mathijs. 2 jonge golftrainers met veel golfkwaliteiten en ook nog eens echte gezelligheid freaks. De gehele week van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat was top, zo top dat we een jaar later weer aangehaakt zijn.
Een echte aanrader.

Martin&Yvonne Pastijn

Montado : Een heel bijzondere golfreis

Rated 5 out of 5
02/06/2021

Dit was een bijzondere reis. Oorspronkelijk zouden we naar Campo Real gaan, maar door de opkomende corona werd dat resort al bijna gesloten. In Montado konden we nog wel terecht dus last-minute werden de plannen omgegooid. Iedere dag les en 18 holes spelen op de mooie uitdagende baan. Een baan die we ook steeds meer voor ons alleen hadden omdat er wel gasten vertrokken maar er niks mee bijkwam. In het hotel werd er ondertussen alles aan gedaan om het ons toch zoveel mogelijk naar de zin te maken. Een beetje dubbel was het wel maar toch werd er volop genoten. Iedere dag was er contact door de pro’s met de vliegmaatschappij om te checken wat de status van de vluchten was en of de plannen gewijzigd moesten worden. Dat hoefde gelukkig niet. En daarna terug in een half leeg vliegtuig naar een leeg Schiphol en de lockdown in.

Wil